Unikt tillfälle t.o.m sista Maj 2013

Vi kan som första mäklare nu erbjuda en lösning på lösningen av eviga momsfrågan då det gäller båtar i Kroatien. Det handlar om att Kroatien kommer nästa år (2013) att bli fullvärdiga medlemmar av Europeiska Unionen (EU). Vi har tillsammans med en myndigheterna i Kroatien tagit fram en lösning som innebär att en båt, ny som begagnad och en längs överstigande 12 meter mellan den 1 Januari och sista Maj 2013 kan EU flaggas helt lagligt för en moms/VAT som motsvarar endast 5 procent av anskaffningskostnaden på köpehandlingen. Om båten är under 12 meter tillkommer en skatt motsvarande 1.7 procent.

Detta kan naturligtvis utnyttjas vid köp av alla våra båtar i Kroatien, men naturligtvis är det fullt möjligt att använda denna möjlighet på båtar som säljs i andra icke EU länder eller av annat skäl omomsade.

Vi kommer inom kort med en full uppdatering av våra båtar, med nya ännu attraktivare priser samt en hel del nytt. Vi kan redan idag erbjuda Elans serie med den superläckra Elan 400 till ett sanslöst bra nypris.

Det finns alltså all anledning att hållas uppdaterad på vår webbsida. En sida som förhoppningsvis inom kort kommer att få en sökbar databas och andra nyheter.

Ron

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: