Senaste priserna och nya båtar listade..

Notera att alla priser vi lagt ut på båtarna indikerar det aktuella priset den dagen båten lades ut toll försäljning. Det innebär att med tanke på den fallande eurokursen så har båtarna ett halt annat pris till köparens fördel. Jag lägger ut några prisexempel på nyinkomna eller bra prissatta båtar för jämförelse.

Privilege 49  2003   Denna katamaranernas Rolls Royce är i otroligt fint skick. 15 meter lyxboende i världens alla hav. All utrustning såsom elektriska fallvischar, dieselgenerator, watermaker, färgradar och plotter, ssb, gummibåt m motor, livflotte, mm..

Pris idag: 2 565 000 sek

Beneteau Oceanis 473 Clipper  2003   En av de mest eftertraktade cruisers. Denna Bruce Farr-ritade båt är en båt med hög fartpotential och tillverkad när Beneteau kanske var som bäst. All utrustning du kan tänka dig och synnerligen gott skick.

Pris idag: 955 000 sek

Bavaria 44 2002   Denna fina båt och redan en klassiker från det tyska varvet har det mesta i utrustningsväg, dock saknas bogpropeller. Skicket som alla dessa båtar är ypperlig.

Pris idag: 575 000 sek

Privilege 44 2002  Åter en fantastisk katamaran av yppersta klass och seglingsegenskaper. Även här är skicket superbt liksom utrustningslistan som omfattar bl.a. Watermaker, fullt värmesystem, elektriska genuavinschar, dieselgenerator, färgplotter o radar, ssb, livflotte, jolle med motor och massor med annat.

Pris idag: 2 355 000 sek

Bavaria 42 1999 Åter en klassiker från Bavaria. Denna fyrkabinsbåt har det mesta i utrustningsväg och representerar otroligt mycket båt för pengarna. Utrustningen omfattar bl.a., Värmesystem, epirb, livflotte, radar, plotter, ssb, navtext, mm.

Pris idag: 495 000 sek

Bavaria 41 2003 Välutrustad och mycket snygg Bavaria. Tre kabiner plus salong. Attraktivt pris.

Pris idag: 545 000 sek

Bavaria 38 2003 Vi har två stycken identiska båtar. Den lite dyrare har värmesystem. Bägge är bra utrustade med det mesta man kan tänka sig

Pris idag: 495 000 sek den billigare Pris idag: 445 000 sek

Ytterligare tre stycken Bavaria 36 har kommit in på listan. De är samtliga i mycket bra skick, välutrustade och naturligtvis ett mycket bra pris:

Bavaria 36 1999 

Pris idag: 355 000 sek

Bavaria 36 2000

Pris idag: 355 000 sek

Bavaria 36 2000

Pris idag: 320 000 sek

Privilege 37 1999 Denna kavalkad avslutas med ytterligare en katamaran av högsta kvalitet. All utrustning, med livflotte, radar, plotter, ssb, mm, mm

Pris idag: 1 237 000 sek

Praktiskt taget alla av de båtar som nämnts i denna lista måste ligga kvar i respektive charterflotta till mitten av Oktober. Fördelen är att man kan tjäna lite penningar på dem, vilket skulle medföra att de blir ännu billigare. De flesta båtar kan ligga kvar under kommande år under det österrikiska charterföretagets paraply. Ett bra sätt att ha båten gratis eller till mycket blygsam kostnad. Ett litet tips är att titta på katamaranerna. De är verkligen bra prissatta och de är otroligt inkomstbringande i Medelhavet, där katamaranerna tar över mer och mer av ganska uppenbara skäl.

Transport till Sverige kan ordnas med kontrakterat charterbolag – Läs mera om detta på vår hemsida.

Hälsningar

Rune (Ron)

 

Comments
One Response to “Senaste priserna och nya båtar listade..”
  1. Håkan Eriksson skriver:

    Hej. Har du mer info om 473.an

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: