IMEXUS SUPERPRIS

IMEXUS

Trots att vi oftast arbetar med lite större segel- och motorbåtar, så händer det då och då att man fastnar för andra båtar och andra koncept. Vi samarbetar med ett varv i Polen som eventuellt kommer att bygga delar av en katamaran i komposit, som vi inte påbörjat men förhoppningsvis kommer att göra snart. Detta varv tillverkar även detta intressanta båtkoncept. Vi har lyckats få förmånen att sälja deras produkter i Skandinavien. Den båten i deras produktionslinje som vi tycker är något man skall titta lite extra på är deras IMEXUS 28. Det är en trevlig familjeseglare med sex kojplatser, rattstyrning, rullstor och rullgenua. Denna båt levereras med en 115 hk Evinrude snurra eller annan om så önskas. Ytterligare har man i priset lagt på en boogietrailer.

SANSLÖST KONCEPT

Ena dagen seglande i Ålands skärgård. Dagen efter drar vattenskidåkare i Vättern och föjande dag fiskar makrill på västkusten. Inte ens hotell behövs. Man sover ombord vid bensinmacken vid Brahehus nära Jönköping. Det är bara fantasin som sätter stopp för användbarheten. Nära 500 båtar har sålts över hela världen och fabriken/varvet går på högtryck, men man har lovat att få fram några båtar till innevarande säsong vid en snar beställning. Det finns båtar med detta koncept, men inte samma storlek och inte heller till samma kvalitet. Byggkvaliteten är riktigt bra, och det är väl anledningen i kombination med arbetskraftskostnader att många nordiska tillverkare bygger helt eller delvis här.

PRISET!!!!

Priset till sist. Hela detta paket med

  1. segelbåt som utrustats med lite extra så att hon skall vara klar för segling omedelbart.
  2. 115 hk fyrtakts Evinrude eller motsvarande – Toppfart 25 knop
  3. Tvåaxlad boogitrailer

Med dagens valuta ligger priset på 540 000 SEK – OSLAGBART!!

Läs mera om denna lilla stora båt på en nystartad blogg med länken

http://imexusyachts.wordpress.com/imexus-28/

Varvet tillverkar segelbåtar med däcksalong med fantastiska priser. De kommer att presenteras på den nya bloggen så snart de blir upplagda.

ron

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: