Stor Utförsäljning!!!!

Vi kommer på försäljningssidan att Januari 17-18 att erbjuda ett tjugotal båtar som är tillgängliga vid olika baser i Medelhavet. Försäljningen startar samtidigt som båtarna publiceras på vår annonssida, men de kan inte tas över av nya ägaren förrän Oktober-November 2011.

Ägaren kan däremot erbjuda samtliga köpare att de erhåller nettointäkterna från den resterande chartern. Detta betyder att om en båt har låt oss säga 15 veckor charter inbokade för ett snittpris av 30 000 sek/v, så blir det 450 000 sek bruttointäkt. Från detta dras provisionen till charterföretaget, hamnavgift samt kostnad för ev. reparationer. En rimlig summa att erhålla torde vara c:a 50% av bruttot, alltså c:a 225 000 sek.

Samtliga båtar kommer från det Österrikiska bolag som vi inte kan tala nog, väl om. Service och underhåll är sanslöst bra och samtliga båtar säljs med allt ombord, alla system, mm utan fel eller brister. I annat fall kommer de att åtgärdas enligt standardförfarande utan kostnad för kunden.

I de allra flesta fall så kan kunden hyra båten av sig själv under charterperioden hon inte är tillgänglig. Detta är bara en papperskonstruktion för att inte bryta mot lokala regler för att undvika s.k. svartcharter. Om man önskar ligga kvar i något eller ett par år under charterföretagets paraply så kan det arrangeras utan problem.

Samtliga priser anges i SEK men det är eurokursen som styr priset. En billigare euro betyder billigare båt samt tvärtom. Detta gäller naturligtvis även intäkter som redovisas i euro. Samtliga priser inkluderar naturligtvis provision till oss samt ev. avregistreringskostnader, mm.

RS

Comments
3 Responses to “Stor Utförsäljning!!!!”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Denna båt ingår i erbjudandet beskrivet här […]

  2. […] Denna båt ingår i erbjudandet beskrivet här […]

  3. […] Denna båt ingår i erbjudandet beskrivet här […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: